Заседанието на парламента за изтребителите F-16 ще бъде открито.  Това е

...
Заседанието на парламента за изтребителите F-16 ще бъде открито.  Това е
Коментари Харесай

Парламентът няма да заседава тайно за F-16

Заседанието на Народното събрание за изтребителите F-16 ще бъде намерено. 
 Депутатите ще гласоподават за F-16 и тайния арест  Две парламентарни комисии поддържаха предлагането кабинетът да договаря със Съединени американски щати за F-16
Това е предложил председателят на ПГ на ГЕРБ и началник на вътрешната комисия Цветан Цветанов, разгласи той преди старта на съвещанието. Предложението му да няма скрито разискване е подкрепено на председателски съвет на Народно събрание. 

Ние няма от какво да се крием, сподели Цветанов.  " Обществото би трябвало да знае къде ще се направи този капиталов разход, за какво го вършим и че това е реализиран политически консенсус от съдружния съвет, изясни той. 
С днешното решение ще можем фактически да отворим опцията да бъдат изяснени всички елементи, да може да бъде казано всичко и съм уверен, че ще може и цената в офертата сега да падне, сподели още Цветанов. 

Антон Кутев от Българска социалистическа партия изиска в Народното събрание да бъде поканен министър председателят Бойко Борисов. Да поканим и президента Румен Радев, по-късно ще гласуваме и несъгласие. Кога ще пристигна да го представи?, отговори ръководителят на правна комисия и народен представител от ПГ на ГЕРБ Данаил Кирилов. Поставеният въпрос от Българска социалистическа партия за присъствие на премиера Бойко Борисов навежда на различен - къде е главнокомандващият на Р България, който също е взел участие и има отношение по въпроса, подписал е документа, с който е стартирала процедурата, акцентира Кирилов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР